Stlačený vzduch

Systém stlačeného vzduchu od SEKA se vyznačuje nejen několika patentovanými technologiemi, které z něj činí jedinečné řešení na evropském trhu.

Tento systém je také založen na kompaktním modulárním designu a nabízí řadu inteligentních řešení, která přinášejí konkrétní výhody: vyšší dostupnost, nižší provozní náklady a úroveň bezpečnosti odpovídající mezinárodním standardům.

Potápěčské vybavení
pro stavební stroje

Systém dodává do kabiny přesně tolik vzduchu, kolik je potřeba k zajištění požadované kvality vzduchu při stanoveném tlaku.

Obecně lze systém stlačeného vzduchu pro stavební stroje přirovnat k potápěčskému vybavení. Takový systém zcela izoluje kabinu operátora od okolní atmosféry a dodává do kabiny vzduch z vestavěných nádrží na stlačený vzduch. Tento systém zaručuje zdraví a přežití vašich zaměstnanců a umožňuje bezpečnou práci i v nepřátelském prostředí.

Technologický skok

Systém stlačeného vzduchu nové generace

Systémy stlačeného vzduchu SEKA pro stavební stroje jsou podpořeny rozsáhlými zkušenostmi skutečného specialisty v tomto oboru. To platí zejména pro nejnovější generaci, která byla navržena ke snížení nákladů na instalaci, zvýšení dostupnosti stroje a dosažení nové úrovně spolehlivosti.

Adaptivní řízení vzduchu

Perfektní regulace přívodu vzduchu

Dostupnost stroje vybaveného systémem stlačeného vzduchu byla dříve omezena na několik hodin. Po této době bylo nutné doplnit nádrže se stlačeným vzduchem, což často vyžadovalo překonání dlouhých vzdáleností a časově náročný proces plnění. SEKA vyvinula technologii Adaptivní řízení vzduchu, která více než zdvojnásobuje dostupnost systému a tím výrazně zvyšuje dostupnost a efektivitu stavebního stroje.

Kompresorová stanice

Méně může být více

Kompresorové stanice od SEKA představují další generaci technologie. Jsou přesně přizpůsobeny výkonu systémů stlačeného vzduchu SEKA a nabízejí řadu klíčových výhod: extrémně kompaktní rozměry, nízké investice a výrazně snížené provozní náklady.

Snadná údržba

Povrchy podle nemocničních standardů

SEKA přenesla principy designu moderních lékařských zařízení do svých ochranných ventilačních systémů. Celé tělo je z korozivzdorné nerezové oceli s elektrolyzovanými povrchy pro snadnou dekontaminaci a čištění.

Elektrolytickým leštěním se odstraňuje mikroskopická vrstva, což vytváří hladký a lesklý povrch. Makrostruktura zůstává zachována, ale je hladká a zaoblená.

Výhody tohoto ošetření jsou jasné: nižší přilnavost bakterií, snížené zbytky a dekorativní lesk, který na první pohled odhaluje vysoce kvalitní produkt.

Bezpečný provoz

Bezpečnost jako standard

Systémy stlačeného vzduchu obvykle pracují s tlakem 300 bar. Tento tlak vyžaduje systém splňující nejvyšší bezpečnostní standardy. Ani chybná obsluha nesmí ohrozit zdraví operátora stavebního stroje. Proto systémy stlačeného vzduchu od SEKA splňují nejvyšší mezinárodní bezpečnostní požadavky.

Máte zájem o konzultaci?
Napište nám!