Výměna filtrů

Ochranné ventilační systémy SEKA nabízejí rychlou a snadnou výměnu filtrů. Filtr je snadno přístupný a vodicí lišta nese váhu filtru a zabraňuje zablokování, které by mohlo způsobit spadnutí prachu. Filtry jsou vybaveny ochrannou mřížkou na vnitřní i vnější straně, čímž se zabrání kontaktu s citlivým filtračním médiem a poškození filtru.

Rychlost a efektivita

Chyby v provozu nemožné

Vertikálně umístěný kryt filtračního pouzdra zabraňuje hromadění prachu, který by mohl spadnout dovnitř. Výměna filtru probíhá z jedné strany a vyžaduje otevření a zavření pouze jednoho otvoru, což usnadňuje kontrolu správného uzavření krytu po vložení nového filtru.

Externí umístění ventilátoru, typické pro všechny ochranné ventilační systémy SEKA, zajišťuje, že i při nesprávně uzavřeném krytu uniká nečistý vzduch pouze ven a nemůže proniknout do kabiny.

Čistá výměna filtru

Výměna filtrů probíhá uvnitř kabiny, takže je nezbytné zabránit vniknutí prachu do kabiny. Speciální kazeta zadrží rozlitý prach uvnitř a nedovolí mu uniknout. Další opatření zahrnuje velký vnitřní okraj, který slouží jako prachová past. Všechna opatření byla přijata k zamezení vniknutí prachu do kabiny.